Werken bij het customer service center
Jorik (28) - Medewerker customer service
"Geen dag is het zelfde bij onze klantenservice. Naast het beantwoorden van vragen verhelp ik ook problemen van de gasten, zodat zij én ik met een goed gevoel achterblijven."
Previous
Next

Customer service center

International Wellness Resorts (IWR) is een toonaangevende organisatie en marktleider in de wellnessbranche. Tot IWR behoren de volgende wellnessresorts: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaWell, SpaPuur, SpaSense, SpaWeesp, Thermen Holiday en Hezemeer (B), Gut Sternholz (DE) en Bali Therme (DE).

De komende tijd breidt IWR haar marktpositie uit door verdere groei vanuit overnames van bestaande wellnessresorts, alsmede de ontwikkeling van nieuwe wellnessresorts op kansrijke locaties. Deze actieve en ondernemende aanpak is kenmerkend voor de organisatie en haar bedrijfscultuur. Vanuit het hoofdkantoor van IWR, gevestigd in Emst, worden de centrale taken zoals personeelszaken, marketing & sales en de financiële administratie uitgevoerd. De bedrijfscultuur is, naast actief en ondernemend, ook open en informeel, ambitieus, doelgericht en dynamisch.

Binnen het customer service center op het kantoor in Schiedam, gevestigd bij wellnessresort Thermen Holiday staat dagelijks een dynamisch en enthousiast team klaar om onze gasten schriftelijk en/of telefonisch van een goede service te voorzien. Dit kantoor is een onderdeel van het hoofdkantoor.

Vacatures bij het customer service center

Samen werken aan ontspanning
Meer over IWR