Werken bij het hoofdkantoor
International Wellness Resorts (IWR)
Esmee (26) - Grafisch vormgever
"Het werk is heel afwisselend omdat IWR negen wellnessresorts vertegenwoordigt. Er is veel eigen inbreng en de sfeer op kantoor is super! "
Mandy (25) - Content medewerker
"Als starter kon ik hier meteen aan de slag. Ik leerde hoe de Marketing & Sales afdeling in elkaar steekt en hoe marketing uitingen enthousiast en sprekend moeten zijn. Ik zit hier goed op mijn plek."
Previous
Next

International Wellness Resorts

International Wellness Resorts (IWR) is in maart 2011 opgericht. Na de oprichting is IWR gelijktijdig gestart met de overname van een aantal goedlopende wellnessresorts. Hiermee is IWR in een kort tijdsbestek een toonaangevende organisatie en marktleider in de wellnessbranche geworden. Deze actieve en ondernemende aanpak is kenmerkend voor de organisatie en haar bedrijfscultuur. De komende tijd breidt IWR haar marktpositie uit door verdere groei vanuit overnames van bestaande wellnessresorts, alsmede de ontwikkeling van nieuwe wellnessresorts op kansrijke locaties.

Tot IWR behoren de volgende aansprekende wellnessresorts: Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaSense, SpaPuur, SpaWell, SpaWeesp en Hezemeer (BE) en Gut Sternholz (D) en Bali Therme (D). Ook Wellness Giftcard, WellnessInstituut en sauna.nl zijn merken van IWR.

De bedrijfscultuur is, naast actief en ondernemend, ook open en informeel, ambitieus, doelgericht en dynamisch.

Het hoofdkantoor van International Wellness Resorts is gevestigd in het pand van Veluwse Bron in Emst.

Vacatures bij International Wellness Resorts

Samen werken aan ontspanning
Meer over IWR