Werken bij Victoriabad Weesp
Elise (30) - Toezichthouder zwembad
"Van jong tot oud komen mensen hier zwemmen. Als eerste aanspreekpunt maak ik altijd gezellig een praatje met de vaste gasten. Elke dag is weer anders."
Femke (29) - Zweminstructeur
"Het is fantastisch om te zien dat de kinderen vooruit gaan. De blije gezichten als ze weer zwemles krijgen zijn goud waard!"
Previous
Next

Victoriabad Weesp

Het Victoriabad is een recreatief – en educatief zwembad dat naast wellnessresort SpaWeesp ligt. Spetteren en spelen, banen zwemmen, sporten in het water of je zwemdiploma halen, dat kan allemaal bij Victoriabad. Het zwembad bestaat al een lange tijd en is bekend bij alle inwoners van Weesp. Omdat zwemmen één van de meest gezonde en meest beoefende sporten in Nederland is, zijn alle medewerkers altijd super enthousiast. Je kan er vrij zwemmen, therapeutisch zwemmen, baantjes trekken of aquasporten. Ook zijn mensen die willen zwemmen met hun baby/peuter van harte welkom en worden er zwemlessen gegeven.

Voel jij je als een vis in het water en ben je graag bezig met zwem- en sportactiviteiten? Of misschien sta je graag mensen te woord en ben je dé gastvrouw die zij zoeken. Ook bij Victoriabad zijn ze regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en docenten.

Vacatures bij Victoriabad Weesp

Samen werken aan ontspanning
Meer over Victoriabad