Werken in de Wellness

Bediening

Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Daar hoort ook lekker eten en drinken bij. Met een glimlach geserveerd door het horecateam. Het horecateam bestaat uit een floormanager bediening, eerste medewerker bediening en medewerker bediening.

Eerste medewerker bediening
Eerste medewerker bediening vindt het geweldig om een team aan te sturen, te motiveren en te begeleiden. Daarnaast voel je feilloos aan waar de gasten behoefte aan hebben. Een praatje, een grapje of liever wat privacy. De uitdaging is ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben, vlot worden bediend en graag nog eens terugkomen in het restaurant voor een hapje en drankje.

Medewerker bediening
Medewerker bediening zorgt ervoor dat onze gasten het naar hun zin hebben, vlot worden bediend en graag nog eens terugkomen in het restaurant. Als medewerker bediening kan je goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt hier op een persoonlijke en spontane manier op in. Daarnaast houd je je hoofd altijd koel, zelfs op de meest hectische momenten.

Floormanager bediening
Floormanager bediening is het gezicht en het aanspreekpunt van het restaurant. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw team met hetzelfde enthousiasme en energie aan het werk is. Als floormanager heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat om alles tot in de puntjes te organiseren. Bovendien steek je ook zelf de handen uit de mouwen en houd je altijd goed overzicht.

Bekijk de vacatures in dit vakgebied

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vakgebieden