Werken in de Wellness

Kantoor

Vanuit het kantoor van IWR wordt de gehele organisatie aangestuurd en ondersteund. Het kantoor bestaat customer service, financiële administratie, sales, marketing en functioneel beheer.

Customer service
Medewerker customer service beantwoord alle vragen die binnenkomen via de online kanalen van de 8 wellnessresorts in Nederland. Als medewerker customer service ben je commercieel ingesteld en heb je een doel- oplossingsgerichte houding. Bovendien beschik je over goede computervaardigheden en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschift. 

Sales
Sales medewerker is een schakel tussen de collega’s die binnen de organisatie werkzaam zijn, de marketing & sales manager en externe partijen. Als sales medewerker beschik je over HBO werk- en denkniveau en heb je goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je resultaatgericht, accuraat en gestructureerd.

Financiële administratie
Financieel administrateur stelt maandcijfers en jaarverslagen op. Bovendien ben je medeverantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van één of meer vestigingen met een goede inrichting van de administratie en alle administratieve processen die daarbij horen. Als financieel administrateur ben je nauwkeurig en cijfermatig ingesteld.

 

Marketing
Marketing medewerker creëert snel relevante inhoud met een paar aanknopings punten. Als marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor de content creatie op al onze online platforms. Het is als marketing medewerker belangrijk dat je verantwoordelijkheid wil nemen, gemotiveerd en creatief bent. 

Functioneel beheer
Functioneel beheerder is verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie Xplan (het reserverings- en kassasysteem), het bewaken van functionaliteiten van de applicatie en de financiële afwikkeling in de applicatie. Daarnaast werk je als schakel tussen verschillende afdelingen en ben je verantwoordelijk voor het behoud en de functionaliteit van de applicatie.

Bekijk de vacatures in dit vakgebied

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vakgebieden