Werken in de Wellness

Keuken

Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Daar hoort lekker eten bij, met liefde bereid door het keukenteam. Het keukenteam bestaat uit een chef-kok, sous chef, zelfstandig werkend kok, medewerker keuken en medewerker spoelkeuken. 

Chef kok
Chef-kok besteed samen met het keukenteam  veel aandacht aan de smaak en presentatie van de gerechten. De uitdaging is om het keukenteam te motiveren, begeleiden en te coachen. Als chef-kok waarborg je de kwaliteit en weet je alles over voedselveiligheid. Bovendien heb jij een afgeronde koksopleiding en houd jij altijd goed overzicht op de meest hectische momenten.  

Sous chef
Sous chef besteed veel aandacht aan de smaak en de presentatie, want liefde voor het vak laat zich zien in de gerechten. Daarnaast waarborg je de kwaliteit en weet je alles over voedselveiligheid. De uitdaging is om samen met de chef kok het keukenteam aan te sturen. Als sous chef heb je een afgeronde koksopleiding en ben je een harde werker met een oog voor detail.

Medewerker keuken
Medewerker keuken zorgt ervoor dat de juiste benodigdheden en ingrediënten klaar staan, bereid je de mise-en-place voor en help je de kok bij het maken en opmaken van de gerechten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en een nette en schone keuken. Als medewerker keuken ben je een onmisbare schakel binnen het keukenteam.

Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok besteed veel aandacht aan de smaak en presentatie van de verschillende gerechten. Daarnaast waarborg je de kwaliteit en weet je alles over voedselveiligheid. Als zelfstandig werkend kok kan je tijdelijk leiding nemen in de keuken als de chef kok en de sous chef niet aanwezig zijn. Bovendien ben je een harde werker en heb je een afgeronde koksopleiding.

Eerste medewerker keuken
Hier komt tekst

Medewerker spoelkeuken
Medewerker spoelkeuken is verantwoordelijk voor blinkend schoon glaswerk, bestek en servies. Als medewerker spoelkeuken ben je onderdeel van een hardwerkend keukenteam, want een kok kan niet zonder schone pannen.  

Bekijk de vacatures in dit vakgebied

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vakgebieden