De uitdaging
Wat zijn de taken van een medewerker bediening?
– Presenteren van de menukaart
– Opnemen van bestellingen;
– Aanspreekpunt voor de gasten;
– Op- en afruimen van tafels;
– Serveren van gerechten en dranken;
– Aanvullen barvoorraad;
– Aanspreken van gasten op ongewenst gedrag;
– Zorgdragen aan een representatieve werkomgeving;
– Overleggen met keukenpersoneel;
– Toelichten van specifieke wensen aan keukenpersoneel;
– Raadplegen van leidinggevende indien nodig.
Past dit bij jou?
– Je bent spontaan, attent en representatief;
– Je hebt een groot gevoel voor gastvrijheid;
– Je hebt werkervaring in de horeca;
– Je bent flexibel inzetbaar;
– Je steekt graag de handen uit de mouwen;
– Je bent sociaal, vriendelijk, gestructureerd en bovenal collegiaal;
– Je houdt je hoofd altijd koel, zelfs op de meest hectische momenten.
Wat krijg jij ervoor terug?
– Een team met leuke en gemotiveerde collega’s;
– Ruimte om door te groeien;
– Eventuele reiskostenvergoeding;
– Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring;
– Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze;
– Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen);
– Korting op maaltijden uit het restaurant.
Wil jij deel uitmaken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op deze pagina. Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Heb je nog vragen naar aanleiding van het lezen van de vacature? Bel dan onze service desk via 0578-700567 of stuur een Whatsapp berichtje naar 06-57746113. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@werkenindewellness.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.