fbpx

BeWellness Aufguss Challenge

Hét ultieme sauna-evenement van het jaar, waar de meest getalenteerde saunameesters uit de BeWellness resorts de uitdaging aangaan om de beste opgietingservaring te creëren. Als medewerker van een BeWellness resort kan jij mee doen aan deze jaarlijkse challenge. De winnaar krijgt een reis naar de betoverende Blue Lagoon in IJsland!

Voorrondes
De spanning stijgt, want de voorrondes van de BeWellness Aufguss Challenge 2024 zijn begonnen! Bekijk hieronder waar en wanneer de voorrondes plaatsvinden in 2024.

Elysium in Bleiswijk - Zondag 19 mei

Een ervaren jury heeft samen met de gasten de beste acts gekozen. Met haar grote glimlach en veel plezier heeft Joyce een prachtige prestatie neergezet, wat werd beloond door een groot applaus en een plek in de finale. De duo act is gewonnen door Naomi en Raimundo, hun opgietsessie werd geprezen door natuurlijke en glooiende bewegingen terwijl ze synchroon bewogen.

Elke opgieting was een verrassing! Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan. Tiennot sleept met zijn didgeridoo de eerste prijs binnen en de duo opgieting is gewonnen door Emily en Max. Met hun uitvoering van Pirates of the Caribean hebben ze een prachtige show neergezet.

Alle deelnemers bedankt voor het enthousiasme! Samen met jullie is dit een fantastische dag geweest waar iedereen met plezier aan terug denkt! 

Wij feliciteren Rob als winnaar van de solo opgietingen van SpaPuur. Eveline en Sandy vertegenwoordigen SpaPuur als duo in de finale! 

Fulco gaat SpaWeesp vertegenwoordigen in de finale met zijn solo opgieting en Mitchel en Dave als duo. 

Ivo is de winnaar van SpaSense en gaat met trots zijn opgieting uitvoeren in de finale. Succes allemaal!

De saunameesters van Gut Sternholz hebben een enorm hoog niveau ontwikkelt en na iedere opgieting wordt het de jury nog moeilijker gemaakt. 

Marcel wint de solo opgieting en de duo opgieting is gewonnen door Laura en Yannis. Hartelijk gefeliciteerd met deze overwinning en wij zien jullie terug in de finale!

Deel één van de voorrondes van Veluwse Bron zit erop! Er waren prachtige shows en de opgietmeesters werden beloond met groot applaus. Op zaterdag 27 juli is de tweede voorronde en wordt er bekend gemaakt wie er doorgaan naar de finale.

De saunameesters van Thermen Barendrecht en Thermen Holiday hebben samen één voorronde. Deze vindt plaats bij Thermen Holiday.

De saunameesters van Zwaluwhoeve en SpaWell hebben samen één voorronde. Deze vindt plaats bij SpaWell.

Bekijk het schema op de website van Veluwse Bron en reserveer jouw dagje wellness om de shows bij te kunnen wonen.

Finale
De winnaars van de voorrondes bij de verschillende resorts strijden op 11, 12 en 13 oktober tijdens de finale tegen elkaar in BeWellness resort Hezemeer in België.

De jury beoordeelt op techniek, uitstraling en geurgebruik. De winnaar wordt beloond met een reis naar het magische IJsland, waar de betoverende Blue Lagoon wordt bezocht. Wij wensen alle opgieters veel succes!

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vacatures

Meld je aan

voor een informatie ochtend

Maak kennis met het personeel, alle afdelingen en alle functies bij een wellnessresort.