fbpx

FAQ

Als je geen passende vacature vind in ons vacatureoverzicht is het natuurlijk mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Vul ons sollicitatieformulier in.

Als de vacature nog op de website staat is het gewoon mogelijk om te solliciteren op de functie.

Wij gebruiken geen sluitingsdatum in onze vacatures. Mocht je een vacature interessant vinden, reageer dan zo snel mogelijk.

Neem voor inhoudelijke vragen over vacatures contact op met info@werkenindewellness.nl of bel met de afdeling recruitment op nummer 0657746113. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Vermeld hierbij de functie, het aantal uren en de locatie.

Je krijgt een bevestigingsmail van ons op het moment dat je hebt gesolliciteerd. Wij proberen binnen 5 dagen na het ontvangen van jouw sollicitatie contact op te nemen over een eventueel vervolg van de sollicitatieprocedure.

Controleer je spam of ongewenste mail. Vind je hier ook geen bevestigingsmail? Vul dan ons contactformulier in. Vermeld hierbij de functie, het aantal uren, de locatie en dat je geen bevestiging hebt ontvangen. De recruiter gaat controleren of je sollicitatie is ontvangen.

Als de vacature niet meer op de website staat is de uiterste sollicitatiedatum gepasseerd. Mocht je toch graag willen solliciteren is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen via ons sollicitatieformulier. Bekijk ook eens de andere vacatures, wie weet staat er een soortgelijke functie open. 

Parttime betekent een dienstverband van 0 tot 32 uur. Fulltime betekent een dienstverband van 32 tot 40 uur. Oproep betekent dat je in ons personeelssysteem ruim van te voren de mogelijkheid hebt om aan te geven wanneer jij kan werken. Naar aanleiding van jouw beschikbaarheid word je ingepland. 

Bij alle locaties is het mogelijk om een auto gratis te parkeren. 

Wellnessresort SpaWeesp in Weesp, wellnessresort Veluwse Bron in Emst en wellnessresort Elysium in Bleiswijk zijn lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Het is daarom een must om te beschikken over eigen vervoer.

Er zijn volop doorgroeimogelijkheden! Als starter krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Als jij de juiste mentaliteit hebt en laat zien dat je gemotiveerd bent kan je snel doorgroeien binnen het bedrijf.

Dit is afhankelijk van de functie. De wellnessresorts zijn 365 dagen per jaar geopend, dus ook op feestdagen en in het weekend. Solliciteer jij op een functie in een wellnessresort? Dan moet je dus ook af en toe in het weekend en op feestdagen werken. Omdat het team vaak uit veel mensen bestaat hoef je niet elk weekend of elke feestdag te werken.

Staat jouw vraag er niet tussen? Wij beantwoorden je vraag graag. Bel onze service desk via 0578-700567 of stuur een whatsapp naar 06-57746113. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@werkenindewellness.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vacatures

Meld je aan

voor een informatie ochtend

Maak kennis met het personeel, alle afdelingen en alle functies bij een wellnessresort.