fbpx

Wellnessresort Thermen Holiday

Thermen Holiday is een oase van rust midden in de Randstad. Vlakbij Den Haag en Rotterdam, in Schiedam ligt dit mooie resort met meer dan 12 sauna’s. Thermen Holiday is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en het is een geliefd resort bij mensen uit de Randstad.

International Wellness Resorts

Bij wellnessresort Thermen Holiday is het customer service center gevestigd. Dagelijks staat hier een dynamisch en enthousiast team klaar om de gasten van de BeWellness resorts schriftelijk en/of telefonisch van een goede service te voorzien.

Het hoofdkantoor van de BeWellness resorts is gevestigd in Emst, bij Veluwse Bron, onder de naam International Wellness Resorts. Vanuit dit kantoor wordt de gehele organisatie aangestuurd en ondersteund. In Hierden, bij Zwaluwhoeve, is ook een kantoor gevestigd. Vanuit hier wordt de planning van alle resorts geregeld. Denk hierbij aan de planning van massages en wellnessrituelen.

Vacatures in Schiedam

  • Saunameester dagdienst (24 uur)

    Thermen Holiday
    • Part time
    • 1 maand geleden geplaatst
Samen werken aan ontspanning
Meer over Thermen Holiday

Een sfeerimpressie van jouw nieuwe werkplek

Jouw nieuwe collega

De gepassioneerd receptionist en assistent vestigingsmanager Sharon Landvreugd werkt nu zo’n 17 jaar bij Thermen Holiday.

“Ik ben iemand die graag wil leren en ik heb het gevoel dat daar echt ruimte voor is, zo ben ik naast receptionist ook assistent vestigingsmanager.”

Lees het hele interview met jouw toekomstige collega Sharon of lees de interviews over andere beroepen.

Meld je aan

voor een informatie ochtend

Maak kennis met het personeel, alle afdelingen en alle functies bij een wellnessresort.