fbpx

Bediening

Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Daar hoort ook lekker eten en drinken bij, met een glimlach geserveerd. Het team bestaat uit een floormanager, eerste medewerker bediening en medewerker bediening.

Floormanager

De floormanager bediening is het gezicht en het aanspreekpunt van het restaurant. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw team met hetzelfde enthousiasme en energie aan het werk is. Als floormanager heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat om alles tot in de puntjes te organiseren en toeziet op alle werkzaamheden. 

Wat zijn de taken van een floormanager?

  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie;
  • Verantwoordelijk voor een representatieve werkomgeving;
  • Sollicitatiegesprekken bijwonen;
  • Selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers;
  • Functioneringsgesprekken met medewerkers;
  • Evaluatiegesprekken met vestigingsmanager;
  • Uitvoering geven aan het ziekteverzuimbeleid;
  • Meewerken in de uitvoering en aansturen van medewerkers;
  • Toezien op naleving van de voorschriften;
  • Ontwikkelen van voorstellen die omzet verhogend werken;
  • Afstemmen operationele zaken en bewaken interne procedures;
  • Afhandelen van complexe klachten.

Eerste medewerker bediening

Een eerste medewerker bediening vindt het geweldig om een team aan te sturen, te motiveren en te begeleiden. Daarnaast voel je feilloos aan waar de gasten behoefte aan hebben. Een praatje, een grapje of liever wat privacy. De uitdaging is ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben, vlot worden bediend en graag nog eens terugkomen.

Wat zijn de taken van een eerste medewerker bediening?

  • Medeverantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie;
  • Draagt zorg aan een positieve werksfeer;
  • Mede selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers;
  • Meewerken in de uitvoering en aansturen van medewerkers;
  • Aannemen en afhandelen van klachten;
  • Beheren van de gebruiks- en verbruiksvoorraad;
  • Signaleren van tekortkomingen/defecten;
  • Adviseren en toelichten resultaten aan floormanager;
  • Toezien op de naleving van de voorschriften;
  • Zorgdragen aan een representatieve werkomgeving;
  • Overleggen met keukenpersoneel;
  • Medeverantwoordelijk voor uitwerken van nieuwe acties.

Medewerker bediening

Een medewerker bediening zorgt ervoor dat onze gasten het naar hun zin hebben, vlot worden bediend en graag nog eens terugkomen in het restaurant. Als medewerker bediening kan je goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt hier op een persoonlijke en spontane manier op in. Daarnaast houd je je hoofd altijd koel, zelfs op de meest hectische momenten.

Wat zijn de taken van een medewerker bediening?

  • Opnemen van bestellingen;
  • Op- en afruimen van tafels;
  • Serveren van gerechten en dranken;
  • Aanvullen barvoorraad;
  • Aanspreken van gasten op ongewenst gedrag;
  • Het geven van informatie aan de gasten;
  • Zorgdragen aan een representatieve werkomgeving;
  • Overleggen met keukenpersoneel;
  • Toelichten van specifieke wensen aan keukenpersoneel;
  • Raadplegen van leidinggevende indien nodig.
Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle afdelingen