Bijbaan in de wellness
Iris (23) - Opgieter
"Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Het is een fijn gevoel om mensen te laten ontspannen. Je ziet de gasten tot rust komen".
Oram (26) - Medewerker keuken
"Het leek mij interessant om ervaring op te doen in de keuken. Dat is zeker gelukt. Ik krijg steeds meer zelfstandigheid bij het klaarmaken van diverse gerechten."
Jesse (28) - Medewerker schoonmaak
"Naast mijn werk bij Veluwse Bron studeer ik. Door de flexibiliteit van mijn werk is dit goed te combineren. Daarnaast is geen dag hetzelfde, daar houd ik wel van."
Previous
Next

Op zoek naar een goedbetaalde bijbaan?

Zoek jij een leuke vakantie- of bijbaan? Of een goede stageplaats? Of een combinatie van beide? Kom dan werken bij de mooiste wellnessresorts van Nederland. Wij hebben diverse vacatures op verschillende afdelingen en bieden je gegarandeerd een leerzame én uitdagende werkplek. Zowel voor een vakantiebaan, bijbaan en stageplaats bieden wij volop mogelijkheden. Bij ons kan je direct aan de slag in bijvoorbeeld de bediening, keuken, schoonmaak, het onderhoudsteam en ons beautyteam.

“Ervaring is niet het belangrijkste, de juiste instelling wel.”

Wat bieden wij jou?

  • Een team met leuke en gemotiveerde collega’s;
  • Kans om alles van het vak te leren;
  • Een salaris passend bij de functie;
  • Volop ruimte om (door) te groeien;
  • Een flexibel rooster, waarbij je niet ieder weekend of iedere feestdag hoeft te werken.
 

Jonger dan 21 jaar?

Bij de mooiste resorts weet je zeker dat je goed betaald werk krijgt. Leeftijd is voor ons niet het belangrijkst. Daarom verdien jij, ook als je jonger dan 21 bent, meer dan het minimum jeugdloon.

Interesse?

Ben jij de topper die wij zoeken? Stuur je sollicitatie dan via WhatsApp naar 06 31798962 of reageer via het contactformulier. Meer informatie? Stuur een mail naar info@werkenindewellness.nl.

 

Alle bijbanen

Filter by tag:
Samen werken aan ontspanning
Meer over onze locaties