fbpx

Marcel Aardema

Medewerker technische dienst

Een medewerker technische dienst heeft de kennis en kunde van (installatie-) techniek en is verantwoordelijk voor het repareren, vervangen, installeren en onderhouden van apparaten en installaties in het wellnessresort. Ook zorgt de medewerker technische dienst voor een juiste registratie en documentatie van de werkzaamheden. Het team staat voor kwaliteit en vindt het belangrijk dat onderhoudswerkzaamheden tijdig en netjes worden uitgevoerd. Uiteraard zorg je ervoor dat bovengenoemde werkzaamheden volgens afgesproken procedures en kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

’’Bij ons leer je intern de zwembadtechnieken door middel van cursussen en heb je bijvoorbeeld geen VCA-diploma, dan kan je ook deze intern halen.’’

Marcel Aardema

Medewerker technische dienst

Al vroeg in de ochtend staat Marcel Aardema met het team technische dienst klaar om door te nemen wat er allemaal moet gebeuren om het wellnessresort goed op te starten.

Werken in de technische dienst
“De diversiteit van de wellness trekt mij heel erg. Voor elke klus is een andere specialisatie nodig, dus het maakt niet uit wat voor papieren je hebt. Zolang je maar ervaring hebt binnen de elektroof installatietechniek. Bij ons leer je intern de zwembadtechnieken door middel van cursussen en heb je bijvoorbeeld geen VCA-diploma, dan kan je ook deze intern halen.”

Storingsdiensten
Het kan voorkomen dat je als medewerker technische dienst een storingsdienst moet draaien. Je neemt dan in het weekend of ‘s avonds de storingstelefoon mee naar huis. De meeste dingen kunnen van een afstand, in samenwerking met de facilitaire medewerkers, worden opgelost. “Wordt het prioriteit? Dan is het jouw taak om de zaak op te lossen. Maar in principe zorgen we ervoor dat alles geregeld is, zodat je in de weekenden en ‘s avonds geen problemen ervaart. Je werkt met alle afdelingen samen en uiteindelijk is het belangrijk dat we met zijn allen zorgen dat de gast het naar zijn zin heeft. Als de gast tevreden is en geen last van ons heeft, dan zijn wij dat ook.”

Binnen de afdeling technische dienst & tuin zijn er verschillende functies: een hoofd technische dienst, een medewerker technische dienst, een medewerker onderhoud en een hovenier.

Wat zijn de taken van een medewerker technische dienst?

– Opheffen van storingen tijdens storingsdienst;
– Uitvoeren reparaties;
– Verrichten van installatiewerkzaamheden;
– Uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden;
– Technische werkzaamheden;
– Juiste registratie bijhouden;
– Verrichten periodieke controles;
– Onderhoudswerkzaamheden;
– Zorg dragen aan een representatieve werkomgeving.

Relevante vacatures

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle afdelingen