fbpx

Wellness Landgoed De Valkenberg

Midden op de Posbank in het kleine dorpje Rheden (nabij Arnhem) schittert Landgoed De Valkenberg. Het landgoed wordt omgetoverd tot exclusief wellnesslandgoed. Het pand is omringd door bos, een glooiende weide en een prachtig aangelegde tuin. De karakteristieke plaatsing van het huis aan de bovenrand van de voorweide is uitzonderlijk in Nederland. De Engelse landschapskunst, met kronkelende paden en open terreinen, is hier gedeeltelijk bewaard gebleven.

Van oudsher biedt een landgoed rust en vermaak. Door het aanpassen van het landgoed met sauna’s en baden geeft dit een eigentijdse invulling aan de kernfunctie van een landgoed. Het monumentale landgoed blijft in de oorspronkelijke landschapsstijl en wordt geoptimaliseerd voor een zorgvuldige integratie van de wellnessfunctie. 

In het hoofdgebouw komt een luxe hotel en restaurant. Verspreid over het gazon aan de achterzijde worden unieke sauna’s neergezet. Het bijgebouw blijft bestaan en wordt compleet gerenoveerd. In de voormalige paardenstal komt een beauty afdeling waar gasten kunnen genieten van massages. Dit wordt gedaan door een groot team van International Wellness Resorts, bouwkundigen en samenwerkende bedrijven. 

Vacatures in Rheden

Op dit moment hebben we geen vacatures die aansluiten op jouw zoekopdracht.
Aarzel niet en stuur ons jouw open sollicitatie. Vul ons contactformulier in en wie weet vinden we wel een match!

Samen werken aan ontspanning

Meld je aan

voor een informatie ochtend

Maak kennis met het personeel, alle afdelingen en alle functies bij een wellnessresort.