fbpx

Werken in de Wellness

Ruim 15 jaar geleden treden de eerste medewerkers in dienst bij International Wellness Resorts wat tegenwoordig bekend staat als BeWellness- the unique wellness collection. Tot op de dag van vandaag zijn een aantal van deze eerste medewerkers er nog altijd werkzaam! BeWellness vertegenwoordigt op dit moment dertien wellnessbedrijven in Nederland, België en Duitsland en telt meer dan 1.200 medewerkers.

Gratis naar de sauna

Reiskostenvergoeding

Doorgroeimogelijkheden

Werken wanneer het jou uitkomt

Be Healthy, Be Relaxed, Be Well
Wanneer het leven draait om overvolle agenda’s en continue bereikbaarheid, is het soms tijd de wereld om je heen even op pauze te zetten. Terug naar de basis en naar wat echt belangrijk is.

Tijd voor jezelf, de batterij weer opladen en even helemaal niets doen. De unieke BeWellness collectie biedt een dagje ultieme ontspanning, vol rust en ruimte. Ruimte om te ontspannen en ruimte om je hoofd leeg te maken. Elk wellnessresort geeft een andere ervaring en heeft een andere stijl, sfeer en karakter. Ze hebben één ding gemeen: allemaal hetzelfde BeWellness gevoel; hartelijk en gastvrij.

BeWellness classic
BeWellness classic resorts zijn comfortabel en gastvrij waar je ontspannen kunt genieten voor een goede prijs.

BeWellness deluxe
BeWellness deluxe resorts zijn resorts met een ideale combinatie van luxe, hartelijkheid en beleving. Met aandacht voor persoonlijke service, waardoor je dagje wellness voelt als een weldadige mini-vakantie.

BeWellness exclusive
BeWellness exclusive resorts tillen de ervaring van een dagje wellness naar een ultiem vijfsterrenniveau met de beste service in zijn klasse en gastbelevingen op maat.

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vacatures