Werken in de Wellness

Beauty, massage en rituelen

Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Uiteraard mag een heerlijke massage, ritueel of fijne behandeling niet ontbreken.  Het beauty, massage en rituelen team bestaat uit masseur, saunameester, schoonheidsspecialist en medewerker wellnessrituelen. 

Masseur
Masseur stelt gasten op hen gemak en legt ze uitgebreid in de watten doormiddel van een heerlijke massage of fijne behandeling. Je zorgt samen met de collega’s voor de extra beleving die past bij een dagje wellness. Als masseur heb je een oog voor de fysieke gesteldheid en ben je in het bezit van een erkend diploma masseur. 

Saunameester
Saunameester legt gasten graag in de watten en vindt hygiene belangrijk. Als saunameester heb je het nooit heet onder de voeten, want je bent 2 á 3 keer per dag in één sauna voor een goede voorbereiding en uitvoering van een opgietsessie. Daarnaast heb je een oog voor detail, want door de dag heen verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden rondom de sauna’s.

Schoonheidsspecialst
Schoonheidsspecialist doet niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en optimaal kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling. Daarnaast kan je goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt hier op een persoonlijke en spontane manier op in. De uitdaging is dat de gasten volledig ontspannen en met een glimlach de behandelruimte weer verlaten. 

Medewerker wellnessrituelen
Medewerker wellnessrituelen doet niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en optimaal kunnen genieten. Als medewerker wellnessrituelen weet jij als geen ander hoe je een gast in de watten kunt leggen.

Bekijk de vacatures in dit vakgebied

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vakgebieden