Werken in de Wellness

Facilitair

Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness, dat is waar het om draait in ons wellnessresort. Het facilitair en schoonmaak team moeten ervoor zorgen dat het wellnessresort er dagelijks stralend en schoon uit ziet.

Medewerker facilitaire dienst
Medewerker facilitaire dienst doet niets liever dan ervoor zorgen dat het wellnessresort eruit om door een ringetje te halen. De uitdaging is dat het saunaplein, de verschillende sauna’s, de behandelruimtes en de openbare ruimtes er schoon en netjes uitzien volgens de voorgeschreven werkmethodes en instructies. Als medewerker facilitaire dienst kun je je goed inleven in de wensen van iedere bezoeker met betrekking tot de hygiënemaatregelen en handhaaft deze protocollen vanzelfsprekend.

Medewerker schoonmaak
Medewerker schoonmaak doet niets liever dan ervoor zorgen dat het resort eruitziet om door een ringetje te halen. De uitdaging is dat men bij wijze van spreken met een witte handschoen langs jouw werk kan gaan. Als medewerker schoonmaak ben je collegiaal en word je blij van een schoon en blinkend resultaat. 

Bekijk de vacatures in dit vakgebied

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vakgebieden