Werken in de Wellness

Receptie

Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Dat begint én eindigt bij de receptie. Het receptieteam bestaat uit een floormanager receptie, eerste medewerker receptie en medewerker receptie.

Eerste medewerker receptie
Eerste medewerker receptie kan goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt hier op een persoonlijke en spontane manier op in. Daarnaast kan je de gast goed adviseren over de wellnessrituelen, de behandelingen en de mogelijkheden in het restaurant. Als eerste medewerker receptie kan jij de leiding overnemen als de floormanager niet aanwezig is.

Medewerker receptie
Medewerker receptie zorgt voor een vlotte en vriendelijke incheck, duidelijke uitleg en een warm welkom. Als medewerker receptie ben je de eerste én de laatste indruk. Jouw missie is dan ook dat gasten volledig én ontspannen met een glimlach weer naar huis gaan.

Floormanager receptie
Floormanager receptie is het gezicht en het aanspreekpunt van de receptie. Als floormanager receptie doe je niets liever dan, samen met jouw team, ervoor zorgen dat iedere gast hartelijk wordt ontvangen, vlot wordt ingecheckt, goed wordt geadviseerd en aan het einde van de dag ontspannen naar huis gaat.

Bekijk de vacatures in dit vakgebied

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vakgebieden