Werken in de Wellness

Technische dienst

Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness in een prachtige omgeving. Daar hoort een goed verzorgde en onderhouden wellnessresort en tuin bij. Het onderhoudsteam bestaat uit technische dienst, klusjesman en tuinman.

Klusjesman
Klusjesman zorgt voor het onderhoud en is verantwoordelijk voor het oplossen van veel voorkomede storingen. Als klusjesman sta je voor kwaliteit en vind je het belangrijk dat onderhoudswerkzaamheden tijdig en netjes worden uitgevoerd. Daarnaast zie jij het werk liggen en ben je graag bezig.

Medewerker technische dienst
Medewerker technische dienst heeft kennis en kunde met (installatie-) techniek. Je staat voor kwaliteit en vindt het belangrijk dat onderhoudswerkzaamheden tijdig en netjes worden uitgevoerd. Als medewerker technische dienst werk je in teamverband en draag je gezamenlijk zorg voor het onderhoud van het wellnessresort. Het werk is zichtwerk en dat is hét visitekaartje van jou en het resort.

Tuinman
Tuinman is verantwoordelijk voor een nette tuin, je verzorgt het onderhoud van de tuin, bloemen en planten. Als tuinman voer je alle groenvoorzieningswerkzaamheden uit en ondersteun je de technische dienst en facilitaire dienst waar nodig. Tevens heb je voldoende kennis van de verschillende bloemen en planten.

Bekijk de vacatures in dit vakgebied

Samen werken aan ontspanning
Bekijk alle vakgebieden